Hos Brdr. Nielsen i Hobro udfører vi byggeri og renovering i hoved- og totalentrepriser. Vi udfører alt tømrer-, murer- og kloakarbejde. Vi har samtidig et godt samarbejde med flere af lokalområdets bedste håndværkere, således de kan udføre de øvrige fagentrepriser. Det drejer sig blandt andet om VVS-installatører, blikkenslagere, elektrikere, malere og gulvmænd, men vi har også tætte samarbejder med arkitekt- og ingeniørfirmaer.

DU FÅR ÉN KONTAKTPERSON VED EN TOTALENTREPRISE

Hvis du ønsker, at dit byggeri eller din renovering skal udføres i en totalentreprise, så får du kun én kontaktperson og én regning, uagtet den eventuelt kan deles op i flere hen ad vejen. Du får derfor al rådgivning fra den samme person, og der er kun en person, hvor du skal henvende dig, hvis du er utilfreds med noget. Du skal ikke spekulere over, hvem du skal henvende dig til, eller hvem der har ansvaret, ligesom du heller ikke skal koordinere de forskellige håndværkere.​

VI KOORDINERER AL PLANLÆGNING AF BYGGERIET FOR DIG​

Der vil naturligvis være tilfælde, hvor du også skal tale med den specialiserede fagperson som for eksempel arkitekten, men vi vil stadig være den ansvarlige, der følger op, så det hele går op i en helhed. Du behøver med andre ord ikke at skulle tale først med den ene og så den anden i forhold til planlægningen af byggeriet, behovsafstemning og justering af omkostningerne.

Kontakt os på telefon 98 52 08 71 for at aftale et møde, hvor vi drøfter dine ønsker og behov.