Hos Brdr. Nielsen i Hobro udfører vi blandt andet tømrer-, murer- og kloakarbejde for alle slags erhverv i Nordjylland og Midtjylland, men også mange andre steder.

Vi varetager alle typer af opgaver som nybyggeri, tilbygning, renovering, restaurering og reparation. Vores kunder kan for eksempel være industrien, landbruget og offentlige myndigheder. Vi har for eksempel udført opgaver for Rockwool, Post Nord og mange flere.

VI LAVER ALLE FORMER FOR RENOVERING OG BYGGERI

Vores opgaver er typisk traditionelle tømrer-, murer og kloakarbejde som blandt andet udskiftning af vinduer eller udstillingsvinduer, renovering af facader eller murværk, montering af tag eller gavlbeklædning og belægningsarbejde i forbindelse med fliser, klinker og granit eller trægulve.

Vi udfører selv alt tømrer-, murer- og kloakarbejde, men vi har et godt samarbejde med flere af lokalområdets bedste håndværkere, således de kan udføre de øvrige fagentrepriser, der kan være i forbindelse med en bygge- eller renoveringsopgave. Det kan blandt andet være VVS-installatører, blikkenslagere, elektrikere og malere, men vi samarbejder også med arkitekter og ingeniører.

KONTAKT OS FOR AT FÅ EN DRØFTELSE OM JERES PROJEKT

Du er velkommen til at kontakte os hos Brdr. Nielsen på telefon 98 52 08 71, hvor vi kan drøfte Jeres ønsker og behov i et kommende projekt, uagtet det er stort eller småt.